Cafe 't Wap en Betterfit/Combistralen sluiten af met titel. Autobedrijf Strikwerda alsnog onderuit.

DSC 7243

Onze fotgraaf heeft vrijdag 6 maart 2015 een hele serie foto's gemaakt.
Deze foto's zijn op zijn website (klik) te bekijken en te bestellen

Er waren op deze laatste competitieavond nog twee titels te verdelen. In de eerste klasse was het Cafe 't Wap dat concurrent Van Dellen Bellen ruim passeerde en dat was gezien het verloop van de competitie terecht. De Leeuwarders bleken in de slotfase over meer inhoud te beschikken. In de tweede klasse moesten Autobedrijf Strikwerda en Betterfit/Combistralen het onderling uitmaken wie zich kampioen mocht gaan noemen. Autobedrijf Strikwerda had halverwege de competitie een ruime voorsprong, maar verspeelde deze in het verdere verloop. Strikwerda had in dit duel aan een gelijk spel genoeg en daar leek het ook op te zullen uitlopen, 3-3, totdat Betterfit 15 seconden voor het einde nog een penalty kreeg toegewezen. Dit buitenkansje liet Gert Rijpstra zich niet ontnemen en zo ging zijn team er alsnog met de titel vandoor. Beide teams waren overigens al zeker van promotie.

Lees meer: Cafe 't Wap en Betterfit/Combistralen sluiten af met titel. Autobedrijf Strikwerda alsnog onderuit.

Titel voor Keizer Autoschade en Grand Cafe de Doelen. Warmtetechniek knokt voor behoud.

DSC 7219

Onze fotgraaf heeft vrijdag 6 maart 2015 een hele serie foto's gemaakt.
Deze foto's zijn op zijn website (klik) te bekijken en te bestellen

Het was geen verrassing dat Keizer Autoschade zich vrijdag mocht laten kronen tot algemeen zaalvoetbalkampioen. Het team was het gehele seizoen toonaangevend. Deze maal had A.B. Texel weinig verweer, 6-3. In de derde klasse ging de titel na een langdurige strijd met Sportcafe de Trije uiteindelijk naar Grand Cafe De Doelen en dat was verdiend. Vooral in de laatste fase had De Trije te veel missers en was De Doelen duidelijk beter. In de eerste klasse verloor Van Dellen Bellen niet geheel onverwachts van De Strûners F.C. De mannen uit Berlikum bewezen andermaal dat het voor ieder team een moeilijke tegenstander is. Doordat Van Dellen met 6-2 kansloos onderuit ging ligt de poort naar de titel voor het niet spelende Cafe 't Wap wagenwijd open. Er moet dan vrijdag a.s. wel worden gewonnen van Warmtetechniek, een tegenstander die na de winst op Sportcentrum Shape nog kansen heeft om aan degradatie te ontkomen. In de tweede klasse moet de laatste wedstrijd tussen Autobedrijf Strikwerda en Betterfit/Combistralen de beslissing brengen omtrent de titel. Beide teams zijn inmiddels wel gepromoveerd. Onderin in deze klasse speelde Horeca de Trije zich veilig ten koste van Bowling Bloemketerp.

Voor vrijdag, de laatste competitieavond zijn de volgende wedstrijden nog van belang; 20.25 Betterfit/Combistralen – Autobedrijf Strikwerda, 21.45 Cafe 't Wap – Warmtetechniek.

Lees meer: Titel voor Keizer Autoschade en Grand Cafe de Doelen. Warmtetechniek knokt voor behoud.

Titel voor Bouwbedrijf Scharringa. Grand Cafe De Doelen in derde klasse opnieuw koploper .

DSC 7101

Onze fotgraaf heeft vrijdag 6 maart 2015 een hele serie foto's gemaakt.
Deze foto's zijn op zijn website (klik) te bekijken en te bestellen

Met Bouwbedrijf Scharringa is de eerste kampioen bekend. Het team was het gehele seizoen veruit de sterkste, alleen de laatste weken was de spanning blijkbaar te groot, want toen werden er onnodig punten verspeeld. Het kampioenschap in deze vierde klasse kwam overigens op een onbevredigende manier tot stand, want tegenstander Miedema Bouwbedrijf meldde zich af omdat het niet over genoeg spelers kon beschikken. Het werd dus een reglementaire 0-5. In de hoofdklasse heeft Keizer Autoschade aan een zege uit de laatste twee wedstrijden genoeg voor de titel. Het won van het altijd lastige Autobedrijf Haitsma met 3-1. In de eerste klasse is de strijd nog niet gestreden omdat Cafe 't Wap met 3-1 te sterk was voor koploper Van Dellen Bellen. In de tweede klasse deed Autobedrijf Scharringa goede zaken door het voor haar laatste kans vechtende Phone House op afstand te houden, resultaat 3-4. Onderin brandt de strijd nu echt los tussen Horeca de Trije, Bowling Bloemketerp en Maxstuc. In de derde klasse won Grand Cafe De Doelen overtuigend van Sportcafe de Trije waardoor het de koppositie weer over nam. Het blijft hier spannend. Interessante wedstrijden voor vrijdag 17 april a.s. zijn om 19.30 uur Bowling Bloemketerp – Horeca de Trije, 20.25 De Strûners F.C. – van Dellen bellen en om 22.10 Keizer Autoschade – A.B. Texel.

Lees meer: Titel voor Bouwbedrijf Scharringa. Grand Cafe De Doelen in derde klasse opnieuw koploper .

Koplopers Keizer Autoschade, Betterfit/Combistralen en Bouwbedrijf Scharringa falen. Phone House en Preton Nederland ruiken weer kansen.

DSC 6992

Onze fotgraaf heeft vrijdag 6 maart 2015 een hele serie foto's gemaakt.
Deze foto's zijn op zijn website (klik) te bekijken en te bestellen

In zaalvoetbalseizoen is in de slotfase beland en in de meeste klassen is nog weinig beslist. Het leek er op dat Bouwbedrijf Scharringa de eerste kampioen zou worden, maar het kon blijkbaar de druk niet aan, want tegenstander De Korenaar hield stand in een duel zonder doelpunten. In deze vierde klasse deed Preton Nederland wel goede zaken door concurrent Miedema Bouw van zich af te schudden waardoor de titel nog niet buiten bereik is. In de hoofdklasse verloor koploper Keizer Autoschade de topper van Bogt fen Gune, maar had geluk dat naaste belager Oosterlaar/Verhoeven niet voorbij Zijlstra Kleding kwam. Dit alles houdt in dat Bogt fen Gune nog een helemaal is uitgeschakeld voor de titel. In de eerste klasse blijven Van Dellen bellen en Cafe 't Wap de dienst uitmaken. Interessant wordt het onderlinge duel over twee weken. Onderin in deze klasse haalde Sportcentrum Shape de benodigde punten binnen tegen Cafe De Posthoorn waardoor Warmtetechniek niet meer aan degradatie lijkt te ontkomen. In de tweede klasse was er het herstel van Autobedrijf Scharringa en het pakte Phone House haar laatste kans op promotie door winst op Betterfit/Combistralen. In de derde klasse is Sportcafe de Trije dicht bij de titel. Tegenstander Expert werd volkomen overspeeld. Grand Cafe de Doelen had het weer moeilijk zonder dat dit gevolgen had. Huis & Hypotheek werd met 3-4 verslagen.

Lees meer: Koplopers Keizer Autoschade, Betterfit/Combistralen en Bouwbedrijf Scharringa falen. Phone House...

Schapie Multiservice ook Sportcafe de Trije te machtig. De Korenaar verrassend langs Miedema Bouwbedrijf

DSC 6981

Onze fotgraaf heeft vrijdag 6 maart 2015 een hele serie foto's gemaakt.
Deze foto's zijn op zijn website (klik) te bekijken en te bestellen

Met de 10-2 zege op koploper Sportcafe de Trije en de royale zege vorige week op nummer twee De Doelen bewees Schapie Multiservice dat het misschien wel het sterkste team in de derde klasse is. Om voor promotie in aanmerking te komen is het helaas te laat want daarvoor heeft het team te veel onnodige punten laten liggen. Huhtamaki/Leo Reitsma haakte hier definitief af na verrassend verlies tegen een herboren Expert. In de hoofdklasse is Keizer Autoschade weer wat dichter bij de titel gekomen. Het won zelf wel moeizaam van Autocentrum Harlingen, maar zag naaste belager De Bogt fen Gune in een spannend duel onderuit gaan tegen Oosterlaar/Verhoeven. In de eerste klasse had koploper Van Dellen bellen het lastig tegen Sijperda Verhuur, maar bleef overeind. Ook naaste belager Cafe 't Wap maakte geen fout tegen het onder aanstaande Cafe De Posthoorn. In de tweede klasse blijft het de laatste weken sukkelen met Autobedrijf Strikwerda. Het kwam tegen De Jager Accountancy niet verder dan 2-2 en moet Betterfit/Combistralen naast zich dulden. Dit belooft nog een spannende slotfase. In de vierde klasse was de nederlaag van Miedema Bouwbedrijf tegen De Korenaar de verrassing van de avond. Simon Haijma was hier met de enige goal matchwinnaar. Koploper Bouwbedrijf Scharringa kan in deze klasse bij winst vrijdagavond tegen De Korenaar de titel binnen halen.

Lees meer: Schapie Multiservice ook Sportcafe de Trije te machtig. De Korenaar verrassend langs Miedema...

 • SDV Keukens en meer
 • Dikland installatie-techniek
 • Cafetaria Frölich
 • Herenkapsalon Galema
 • Boelie
 • arrix
 • De Stadsherberg
 • Asbestwatnu
 • Pepe Evenementenservice
 • X-lent for you Webdesign | Fotografie | Solial Media | Design
 • Bijlsma Schilderwerken
 • Brasserie de Stadstuin
 • Tankshop Franeker
 • kunststofvloeren-nederland
 • Heide
 • Bakkerij Siesling Franeker
 • Seerden Sportprijzen
 • Zijlstra Beroepskleding
 • Regts IJzerwaren
 • visual reklame
 • Froonacker
 • Autobedrijf Haitsma
 • van der Woude Fietsspecialist
 • Keizer Autoschade
 • FYNN Fisio
 • Rin-tec
 • Brander
 • Primera Haisma
 • Tapperij 't Noord
 • Slagerij Terpstra
 • Jelle Burggraaaff Bouw
Copyright © 2021 ZVF | ontwerp AltijdON