Uitslagen

  • Hoofdklasse klasse

  • 1e klasse

  • 2e klasse

  • 3e klasse

  • 4e klasse

Zaalwacht deze week

  • Home

Jaarvergadering en seizoen 2021-2022

Beste leden,

Na een abrupt einde van het vorige voetbalseizoen, moeten wij ook dit jaar onze competitie vroegtijdig beëindigen. Wij hopen dat wij ondanks verschillende maatregelen half september weer met de competitie te starten.

Aangezien er slechts een aantal avonden is gespeeld, hebben wij ervoor gekozen om geen spelerscontributie te innen. Voor de sponsorbijdrage (team inleg) is ervoor gekozen om deze bijdrage door te schuiven naar het volgende seizoen. 

De jaarvergadering zal dit jaar op 19 mei 2021 online plaatsvinden, echter de aanwezigheidsregels veranderen niet. Per team dient er één vertegenwoordiger de vergadering te volgen. Tijdens de vergadering kunnen jullie de teams weer opgeven voor het nieuwe seizoen. De definitieve uitnodiging voor deze vergadering ontvangen jullie spoedig van ons. 

Wij hopen jullie te zien bij deze vergadering, maar nog meer hopen wij een ieder in september weer gezond te zien bij de start van de competitie.  

Met vriendelijke groet,
Bestuur ZVF 

Fijne feestdagen!

Het bestuur van ZVF wenst alle leden, vrijwillgers, scheidsrechters, sponsoren en ander betrokkenen fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en vooral sportief 2021.

We hopen dat de (zaalvoet)bal snel weer kan rollen!

Competities ZVF stilgelegd

Dinsdag 13 oktober 2020

Met onmiddellijke ingang zijn de competities van ZVF (zowel de KNVB- als de bedrijvencompetitie) stilgezet als gevolg van de landelijk genomen Covid19 maatregelen.
Zodra er ontwikkelingen zijn, zal het bestuur dit op deze website kenbaar maken.

Het bestuur.

Welgeschikt komt te laat op stoom en moet drie punten afstaan aan Futsal t Hoekje Ferwert

Speelronde vier is een feit al zijn de verschillen in de gespeelde wedstrijden een feit. Waar sommige nog maar één duel in de benen hebben daar is het voor de andere alweer de vierde speelronde. De dagen worden steeds kouder maar het zaalvoetballende vermogen laat de meeste harten sneller kloppen. Ondanks dat er geen publiek is zie je soms erg leuke potjes en soms ook winterse slaap taferelen. De hoop is natuurlijk dat het altijd een feest wordt maar voor hoelang dat nog duurt is nog maar de vraag. Één ding is wel zeker vanavond is er weer gespeeld in vijftien wedstrijden en dus was er weer genoeg te beleven.

Lees meer

Meer artikelen...