• Home
  • Toernooi
  • Joop Breidenbach Memorial

Zandstra & Van der Meer wint 3e editie Joop Breidenbach Memorial toernooi

Logo Joop Breidenbach

Op 9 november is het 3e Joop Breidenbach Memorial toernooi gehouden. Dit als eerbetoon aan de op 12 juni 2016 overleden Joop Breidenbach die vele taken binnen onze vereniging heeft vervuld.

Het werd een sportief en spannend toernooi. De uitslag was als volgt:

1e prijs: Zandstra & Van der Meer

2
e prijs: Sportcentrum Het Noord

3
e prijs:  Royal Steensma

Marco Breidenbach en Monica Breidenbach reikten de 3 bekers uit, die de kinderen van Joop hadden aangeboden. Voor Zandstra & Van der Meer was er naast de beker voor de eerste prijs ook nog een wisselbeker. Deze wisselbeker is door de scheidsrechters van ZVF aangeboden. Een prachtig gebaar van de familie en de scheidsrechters.

BijOnsLuktHetWel wint tweede editie Joop Breidenbach Memorial

Logo Joop Breidenbach

Op 27 oktober is het 2e Joop Breidenbach Memorial toernooi gehouden. Dit als eerbetoon aan de op 12 juni 2016 overleden Joop Breidenbach die vele taken binnen onze vereniging heeft vervuld.

Het werd een sportief en spannend toernooi. De uitslag was als volgt:

1e prijs: BijOnsLuktHetWel

2e prijs: Autobedrijf Strikwerda

3e prijs:  Zandstra & Van der Meer en HDJ Bouw

Marco Breidenbach en Monica Breidenbach reikten de 4 bekers uit, die de kinderen van Joop hadden aangeboden. Voor BijOnsLuktHetWel.nl was er naast de beker voor de eerste prijs ook nog een wisselbeker. Deze wisselbeker is door de scheidsrechters van ZVF aangeboden. Een prachtig gebaar van de familie en de scheidsrechters.

Programma Joop Breidenbach Memorial 2017

Logo Joop Breidenbach Het Programma van de "Joop Breidenbach Memorial 2017", welke gehouden wordt op vrijdag 28 oktober 2017,  is hier te downloaden

Joop Breidenbach Memorial 2017-2018

Logo Joop Breidenbach
De tweede editie van de Joop Breidenbach Memorial zal gehouden worden op vrijdag 28 oktober 2017.
Nadere bijzonderheden volgen.

Joop Breidenbach Memorial 2016-2017

Logo Joop Breidenbach

Op 28 oktober is het Joop Breidenbach Memorial toernooi gehouden. Dit als eerbetoon aan de op 12 juni overleden Joop Breidenbach die vele taken binnen onze vereniging heeft vervuld.
Het werd een sportief en spannend toernooi. De uitslag was als volgt:

1 Autobedrijf Strikwerda
2 Rintec
3 Zijlstra beroepskleding
4 Sytsma Noord

Dochter Monica Breidenbach reikte de 4 bekers uit, die de kinderen van Joop hadden aangeboden. Voor Strikwerda was er naast de beker voor de eerste prijs ook nog een wisselbeker. Deze wisselbeker werd aangeboden door de scheidsrechters van ZVF. Een prachtig gebaar van de familie en de scheidsrechters.