Uitslagen

  • Hoofdklasse klasse

  • 1e klasse

  • 2e klasse

  • 3e klasse

  • 4e klasse

Zaalwacht deze week

  • Home

Van de voorzitter...

evert

Beste Zaalvoetbal vrienden,

We staan weer aan het begin  van een nieuw zaalvoetbal seizoen 2020-2021, welke nog steeds in het teken staat van het COVID-19 virus. Zoals bekend zijn we afgelopen Maart abrubt gestopt met de zaalcompetitie nadat we te maken kregen met een nieuw virus. Dit firus heeft de hele wereld in zijn greep en ook wij hebben hier mee te maken . Tijdens de zomervakatie periode leek het er op dat het virus onder controle was en we weer een "gewone" competitie konden starten. We starten wel weer maar gewoon is het totaal niet dit jaar. We hebben te maken met vele nieuwe regels en maatregelingen die we moeten treffen om te mogen spelen. Dit geldt niet alleen voor ons als bestuur maar zeer zeker ook voor jullie als leden van ZVF. We hebben met zijn allen de verantwoordelijkheid om dit virus onder ontrole te houden en er voor te zorgen dat iedereen gezond kan blijven. Daarom hebben we te maken met de landerlijke regels van het RIVM , het protocol van Optiesport en met toevoegingen van onze eigen regels, welke we op zullen hangen in de hal, en jullie via mail en app verstrekt hebben (zie ook verder op de site).  Een dringend verzoek dit door te geven aan jullie team genoten en aan deze regels te houden zodat we het hele seizoen hopelijk uit te kunnen voetballen!

Ondanks deze tegenslag hebben we wel weer 2 nieuwe teams meer in de competitie dan afgelopen siezoen waar we nog 37 teams hadden en nu 39 teams en dat is natuurlijk geweldig. De indeling is inmiddels bekend en zo zal de hoofdklas een hele competitie spelen met 6 teams en de 1e, 2e en 3e klas met 11 teams een halfe competitie. hoe het 2e deel van de competitie na de kerst er uit zal zien is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en de gevolgen daarvan. Daar om zullen we in oktober pas de eventuele promotie/degradatie regeling bekent maken of dat het op deze voet verder zal gaan . we willen dit nog open laten tot er meer bekent is rondom dit virus.

Het openings toernooi kon helaas niet door gaan vanwege het niet kunnen handhaven,  indelen van de hal en kleedkamers. we zijn daarom zeer verheugd dat we vrijdag 18 september echt weer los kunnen met ons geliefde spelletje met wat aanpassingen zoals omschreven in het protocol.  Een bijkomend nadeel is dat we vooralsnog geen publiek kunnen toelaten op de tribune omdat we dit niet in goede en juiste banen kunnen leiden. We hopen dat dit later in het jaar ook weer te kunnen toelaten in de hal.

Ook dit seizoen hebben we weer een prestatie gericht eerste team van ZVF in de KNVB competie.We hopen dat zij in de eerste klas een mooi seizoen mogen draaien en wie weet wat er verder nog in het vat zit.

We hebben afgelopen seizoen helaas geen algemene  jaarvergadering kunnen houden en daarom zijn er ook geen ingrijpende weizigingen aan te kondigen. Financieel is alles wel gecontroleerd en goed gekeurd. We hopen dit jaar natuurlijk wel weer een jaarvergadering te kunnen organiseren en daar jullie comentaar en verbeterpunten  weer te mogen ontvangen.

Verder wens ik een ieder een heel mooi zaalvoetbal seizoen toe en hoop dat we het virus buiten de deur kunnen houden. Mocht dit wel zo zijn houd je dan aan het protocol en breng ons op de hoogte zodat wij verder maatregelingen kunnen nemen.

Mede namens het bestuur een sportieve groet,
Evert Tolsma

Programma ZVF1

programma zvf1 20200908

Openingstoernooi afgelast

Beste sportvrienden,
 
Helaas moeten wij als bestuur mededelen dat het openingstoernooi (vrijdag 11 september 2020NIET doorgaat. De huidige Corona-protocollen van o.a. Optisport, RIVM en KNVB geven ons onvoldoende ruimte om ieder team veilig te laten sporten. Dit heeft vooral betrekking op de indeling van de kleedkamers (maximaal 7 personen in een box).
 
Op vrijdag 18 september 2020 starten wij gewoon met competitie en het programma komt zo spoedig mogelijk op de site te staan. Tijdens de competitie kunnen wij de teams beter spreiden (meerdere kleedkamers).
Naast de protocollen van de eerder genoemde partijen hebben wij ook zelf een protocol opgesteld. Binnenkort ontvangt ieder contactpersoon deze per mail en wordt ook op de site gepubliceerd. Verzoek om deze met jouw teamgenoten te delen.
 
Als er nieuwe ontwikkelingen zijn dan melden wij dit direct op de site. Dus hou www.zvfonline.nl goed in de gaten.
 
Voor eventuele vragen zijn bereid deze verder toe te lichten.
 
Bestuur ZVF

Poule-indeling 2020-2021 1e seizoenshelft

Indeling seizoen 2020-2021  
   
Hoofdklasse: Eerste Klasse:
Bogt fen Guné Huhtamaki 
Sportcafé de Trije De Skearmessen
Autobedrijf Haitsma & Jansma Wonen Sportcentrum Het Noord
Royal Steensma Zandstra & v/d Meer
Moto Delicato Man of the World Lwd.
Foto Techniek Service Bouwbedrijf Haarsma (was kleine beurs)
  Welgeschikt 
  Mc Donalds Harlingen 
  Stukadoorsbedrijf Yildiz
  Zijlstra Beroepskleding
  Futsal ´t Hoekje Ferwert
   
Tweede Klasse: Derde Klasse:
Braak Financiele Diensten  Verno Verhuur
R.E.S. Zaalvoetbalteam Ex BTW
Dikland Installatie-Techniek WR Unit
Frankena Loonbedrijf Rijschool Posseth
SDV Keukens en meer Horeca de Trije
Bouwbedrijf Hiemstra Tzummarum BSH Partyservice (was Lukkes)
Bouwbedrijf van Marrum  Bouwbedrijf Jelle Bruinsma
Van Mossel Autolease Stadsherberg Catering
SDV Projectbuilding Nappie's Banden
Offinga Kappers Van der Woude Fietsen
Keizer Autoschade Roosma Schilders
   
Opzet competitie (1e gedeelte):  
Hoofdklasse spelen 2x tegen elkaar
Eerste klasse  spelen 1x tegen elkaar
Tweede klasse  spelen 1x tegen elkaar
Derde klasse spelen 1x tegen elkaar
   
Start competitie vrijdag 18 september 2020
Openingstoernooi vrijdag 11 september 2020 (gratis deelname)
   
De promotie- en degradatieregeling (2e gedeelte) wordt aan het begin van de competitie bekend gemaakt. 

Meer artikelen...