Puntverlies alle koplopers. v.Dellen Installatie en Zuidema stunten.

Afgelopen vrijdagavond leden in de Visual Reklame competitie alle koplopers puntverlies. In de hoofdklasse zorgde v.Dellen Installatie voor een geweldige stunt door koploper Lovis Design met 4-2 te verslaan. Hierdoor kon het winnende Autowascentrum Dijkstra de toppositie over nemen.. In de eerste klasse was het Bouwbedrijf Bruinsma die geen kans kreeg tegen het onberekenbare Saab / Black Horse. Het gevolg was dat Steensma alleen de leiding over kon nemen. In de derde klasse was het ook raak. Het schijnbaar onaantastbare Keizer Autoschade moest Autobedrijf Strikwerda een gelijk spel toestaan, 3-3, waardoor concurrent Scharringa dichter bij kon komen. In de vierde klasse is Bar Yn 'e Stal volledig van streek. Het verloor deze maal van Zuidema Scheepsbouw, 4-6 en moest de leiding afstaan aan Pars Graanhandel. Voor vrijdagavond staan er drie krakers op het programma, namelijk voor de hoofdklasse Autowas Dijkstra - Lovis Design, aanvang 20.50 uur, voor de tweede klasse T.D.F. - Rijschool v.d.Harst aanvang 19.30 uur en voor de vierde klasse Pars Graanhandel - Bar Yn 'e Stal aanvang 21.30 uur.

Lees meer

Saab W./Black Horse in slechte fase. Bouwbedrijf v.Marrum vecht voor handhaving.

Bouwbedrijf v.Marrum zorgde afgelopen vrijdagavond in de Visual Reklame competitie voor een stunt door Cafe De Kleine Beurs met maar liefst 5-1 te verslaan. Het gevolg is dat het team van S. Brander nog alle kans heeft om aan degradatie te ontkomen. In deze eerste klasse krijgt Sportcafe de Trije het steeds moeilijker. Nu moest het Herberg de Bogt met 2-1 voor laten gaan. Ook Saab Wassenaar/Black Horse moet nog oppassen. Het verloor met 4-1 van Pannendekkers en het team is met een slechte reeks bezig. In deze klasse kwam Steensma naast het niet spelende Bouwbedrijf Bruinsma. Dit wordt nog spannend. In de derde klasse verloor koploper Phone House van Elektrokoopjes en dit betekent dat er weer kansen zijn voor meerdere teams. In de vierde klasse ging de volledige belangstelling uit naar de topper tussen Bar Yn 'e Stal en Pars Graanhandel. Het team uit St. Jacob moest winnen om nog in de race te blijven en deed dit ook. Het werd 3-6, maar de Rypsters kunnen zich over enkele weken revancheren. Dan staat de return op het programma.Wordt dus vervolgd. Een slechte avond was het voor Kr8werk en Bijlsma Meubelen. Beide teams konden niet voldoende spelers binnen de lijnen krijgen en verloren reglementair met 5-0.

Lees meer

Leo Reitsma/Huhtamaki kansloos Routine W.I.K. is H.B.M. te machtig

Met WIK - HBM stond er vrijdagavond in de vierde klasse van de Visual Reklame competitie een interessant duel op het programma. Voor wat betreft de stand op de ranglijst hadden beide teams vooraf even veel verlies c.q. winstpunten. WIK had gedurende het gehele duel het initiatief en won verdiend met 3-5. In de hoofdklasse bleef Autowas Dijkstra het niet spelende Lovis Design goed volgen. De winst die het behaalde tegen Martens Vis kwam overigens heel moeizaam tot stand. Cafe De Harmonie haalde hier de dubbele cijfers tegen het onderaanstaande Kr8werk/Publicar. In de eerste klasse is het nu wel duidelijk dat de titelstrijd gaat tussen Steensma en Bouwbedrijf Bruinsma. Beide teams wonnen vrij gemakkelijk. In de tweede klasse bracht Autorijschool v.d.Harst de spanning volledig terug door koploper Phone House te verslaan. In de degradatiestrijd kwam Offinga Kappers tot heel belangrijke winst op medeconcurrent Regina's Lingerie. In de derde klasse verloor Leo Reitsma/Huhtamaki kansloos van Bouwbedrijf Scharringa en kan de degradatie praktisch niet meer ontlopen.

Lees meer

Zijlstra Beroepskleding komt weer te kort. Techniservice Tijsma knap langs Ulenburgh.

In de derde klasse van de Visual Reklame competitie kwamen alle teams binnen de lijnen. De koplopers Keizer Autoschade en Bouwbedrijf Scharringa maakten geen fouten, al had laatstgenoemd team de laatste seconden van de wedstrijd nodig om van Cafe De Posthoorn te winnen. Sterk was het optreden van Techniservice Tijsma. Het liet runner- up Ulenburgh Adviseurs kansloos, 6-3. Onderin heeft Zijlstra Beroepskleding het moeilijk, al is er geen direct gevaar voor degradatie. Frankena Winsum was deze maal duidelijk de sterkste, 3-8. In de hoofdklasse blijft het spannend tussen Lovis Design en Autowascentrum Dijkstra. Beide teams wonnen moeiteloos en het wachten is op de onderlinge confrontatie. Hier behaalde Bogt fen Gune een belangrijk puntje tegen Tapperij 't Noord, 2-2.

Lees meer

Onterecht verlies Total Security. Bijlsma Meubelen blijft goed presteren.

Het zaalvoetbalteam van Bijlsma Meubelen presteert in de Visual Reklame competitie boven verwachting. Afgelopen vrijdagavond werd Kleine Beurs met 4-2 verslagen. Dit resulteerde in een sterke middenmootpositie in de eerste klasse. In deze klasse liep koploper Steensma averij op. Het verloor royaal van het de laatste tijd op dreef zijnde Panbakker. Er gingen overigens meer koplopers de mist in. Zo moest Lovis Design de punten delen met Tapperij 't Noord waarbij de gelijkmaker pas in de laatste minuut tot stand kwam. Dit betekent wel dat het winnende Autowas Dijkstra weer mee gaat doen om de titel. In de derde klasse zorgde Frankena Winsum voor een daverende verrassing door koploper Scharringa met een kansloze 4-0 naar Welsrijp terug te sturen en in de vierde klasse zijn de titelkansen van Pars Graanhandel danig geslonken na het 4-3 verlies tegen W.I.K. In deze laagste klasse ging Total Security na een sterk gespeelde wedstrijd in de slotfase alsnog onderuit tegen Selekt Meat Product.

Lees meer