Bruinsma haalt Herberg de Bogt flink onderuit. Expert Franeker en Shape verdelen de buit.

In de eerste klasse van de Visual Reklame competitie was debutant Bouwbedrijf Bruinsma na twee duels nog puntloos. Afgelopen vrijdagavond kwam hierin verandering, want het liet Herberg de Bogt kansloos, 5-1. In deze klasse speelden Expert en Sportcentrum Shape met 2-2 gelijk. Shape was sterker, maar Expert benutte de kansen beter. De Kleine Beurs is hier ranglijstaanvoerder na een duidelijke 7-0 winst op Sportcafe de Trije. In de hoofdklasse bleef Bouwbedrijf Panbakker het nog puntloze Tapperij 't Noord met 2-1 de baas en dit betekende meteen de koppositie. Dit is overigens geflatteerd, want het nog ongeslagen Lovis Design kwam niet binnen de lijnen omdat tegenstander Meijer Plaatbewerking zich uit de competitie heeft teruggetrokken. In de tweede klasse is Rijschool v.d.Harst goed bezig, al kwam het tegen het taaie Warmtetechniek met de hakken over de sloot, 4-3. In de vierde klasse tenslotte haalde W.I.K. de eerste zege binnen. Het Dronrijper Noord Nederlandse Wikkelcentrale moest met 2-1 het onderspit delven.

Lees meer

Spannend gelijkspel Bloemketerp en de Bogt fen Gune

In een voor het publiek een zeer leuke wedstrijd leek de Bogt gemakkelijk te winnen, Bloemketerp kwam knap terug. Het Autowascentrum verraste de Tapperij, Scharinga, HBM en Yn e Stal pakten behoorlijk uit. Ze schoten met zijn drieen meer dan 20x raak. Wik en Ulenburgh hebben het in hun poule erg lastig.

Lees meer

Veel verrassingen op tweede speelavond zaalvoetbalcompetitie

De 2e ronde van de Visual Reklame competitie had weer spectaculaire en onverwachte uitslagen. Tapperij 't Noord kreeg ouderwets billenkoek. Kr8werk was veel beter, de Tapperij miste een afmaker. Lovis verpulverde Panbakker met maar liefst 12-3. Zijlstra beroepskleding pakte de eerste overwinning en Strikwerda wist ondanks de festiviteiten in het dorp toch te winnen.

Lees meer

Tapperij walst over Meijer heen

In een snikhete hal is vrijdagavond het zaalvoetbalseizoen weer begonnen. Ook dit jaar was een aantal teams in oefening gewest en sommige teams hadden reeds een toernooi in de benen. Voor de meesten was het echter de eerste zaalvoetbalactiviteit van dit seizoen. Een aantal nieuwkomers wisten te winnen, Ulenburgh Adviseurs wist ruim te winnen, Happy Boys, Bouwbedrijf Scharinga en Pluimveeservice Smeding deden dit ook, maar met een wat lagere score.

Lees meer