Warmtetechniek schiet met scherp. De Kleine Beurs verspeelt leidende positie.

De helft van de Visual Reklame competitie er op zit. Wel opmerkelijk is dat de spanning aan de kop van de ranglijsten in alle klassen toeneemt. In de hoofdklasse deden zich geen schokkende dingen voor en blijft de race om de titel zich afspelen tussen Lovis Design en Autowascentrum Dijkstra. Het is wel een feit dat Lovis de overwinningen gemakkelijker binnen haalt dan het Wascentrum team. In de eerste klasse wordt het steeds spannender. De koplopers Bouwbedrijf Bruinsma en Cafe De Kleine Beurs hadden het moeilijk tegen Sportcafe de Trije en Expert Franeker en mochten met het bereikte gelijke spel zeer tevreden zijn. In de tweede klasse wonnen de toppers TDF en Phone House en schoot Warmtetechniek tegen Elektrokoopjes met scherp, 11-3.In de derde klasse waren de koplopers niet op dreef. Zo liep Keizer Autoschade tegen een geweldige dreun op, namelijk 10-2 tegen Ulenburgh Adviseurs. Omdat concurrent Bouwbedrijf Scharringa ook verloor bleef de schade beperkt.

Lees meer

Nipte zege Cafe De Harmonie op MartensVis. The Dance Factory moeizaam langs Elektrokoopjes

Belangrijke winst was er afgelopen vrijdagavond voor Cafe De Harmonie. Het werd een zwaarbevochten zege op Martens Vis. In deze hoofdklasse leverde Kr8werk een goede prestatie tegen Autowas Dijkstra, maar bij de afrekening kwam het een doelpunt te kort. Koploper Lovis Design had het opvallend gemakkelijk tegen Bowling Bloemketerp. De verliezers toonden veel inzet, maar dit leverde weinig rendement op, 6-0.In de eerste klasse ging de aandacht volledig uit naar de topper tussen Steensma F.I. en Bouwbedrijf Bruinsma. Het werd na een gelijkopgaand duel 3-2 voor Steensma. Kleine Beurs profiteerde hiervan. Het zette een teleurstellend Saab/Bl.Horse met 0-5 aan de kant. Herberg de Bogt kwam deze avond gemakkelijk aan de punten. Pannendekkers kon geen team binnen de lijnen krijgen. In de tweede klasse blijft het uitermate spannend. The Dance Factory herstelde zich tegen Elektrokoopjes, al ging dat moeizaam. Rijschool v.d.Harst werd de nieuwe koploper na winst op Primera Haitsma.

Lees meer

De Posthoorn is op de weg terug. Offinga Kappers verslaat koploper v.d.Harst.

Het was vrijdag bijltjesdag (avond) in de Visual Reklame competitie. In de eerste klasse moest koploper De Kleine Beurs het loodje leggen tegen Steensma ,5-2, en in de tweede klasse ging Rijschool v.d.Harst verrassend onderuit tegen Offinga Kappers. Ook in de derde klasse redde de hoogstgeplaatste het niet. Bouwbedrijf Scharringa moest in de topper tegen Keizer Autoschade het onderspit delven. Hier is het winnende Cafe De Posthoorn na een slechte periode op de weg terug. In de vierde klasse maakte Bar Yn 'e Stal als ranglijstaanvoerder een uitzondering. Het won overtuigend van Total Security.

Lees meer

Spanning terug na verlies Lovis Design. v.Dellen Installatie houdt Tapperij op afstand.

De spanning in de hoofdklasse is terug in de Visual Reklame competitie. Lovis Design verloor enigszins verrassend van naaste concurrent Autowascentrum Dijkstra waardoor het onderlinge verschil nog maar een enkel punt bedraagt. In deze hoogste klasse ondervond v.Dellen Installatie weinig tegenstand van Tapperij 't Noord, eindstand 2-6. In de tweede klasse eindigde de topper tussen Rijschool v.d.Harst en The Dance Factory in een duidelijke 6-3 voor het Rijschool team. Naaste belager is nu Phone House dat weinig problemen kende tegen Offinga Kappers. In de derde klasse was er ruime winst voor de koplopers Bouwbedrijf Scharringa en Keizer Autoschade. Het onderlinge treffen vrijdag aanstaande belooft interessant te worden, aanvang 20.50.

Lees meer

Eco Protecta langs koploper Scharringa. Geweldige stunt Nrd.Ned.Wikkelcentrale in derby.

De spanning aan de kop van de ranglijst is in de derde en vierde klasse volledig terug. Hiervoor verantwoordelijk waren de teams van Eco Protecta en Noord Nederlandse Wikkelcentrale. Het onberekenbare Eco Protecta versloeg het nog ongeslagen Bouwbedrijf Scharringa met 0-3. In deze derde klasse kwam Keizer Autoschade tot op een punt door mede concurrent Pluimveeservice D. Smeding een kansloze 0-7 te bezorgen. In de laagste klasse leek Bar Yn 'e Stal een gemakkelijke klus te hebben aan dorpsgenoot N.N.Wikkelcentrale. Misschien was het onderschatting, maar Yn 'e Stal kwam er niet doorheen en verloor verdiend met 3-2. N.N.W. coach speler Sjoerd v.d.Meer liep na afloop dan ook met een grijns van oor tot oor door de kantine. Door dit resultaat heef het winnende G.Pars Graanhandel de aansluiting weer hervonden. In de tweede klasse is het niet minder spannend. Hier stond het toptreffen tussen The Dance Factory en Phone House op het programma en dit werd 3-3. Hierdoor kwam Rijschool v.d.Harst alleen aan de leiding. De nieuwe koploper had het wel zwaar, maar won ternauwernood van Elektrokoopjes. In de eerste klasse wonnen de koplopers Kleine Beurs en Bouwbedrijf Bruinsma onbedreigd zodat hier weinig veranderde. Voor vrijdag aanstaande staan er enkele interessante duels op het programma. In de hoofdklasse is er de topper tussen Lovis Design en Autowascentrum Dijkstra, aanvang 20.50 uur en volgens de geruchten gaat Dijkstra er alles aan doen om de spanning terug te brengen. Ook is interessant het toptreffen in de tweede klasse tussen Rijschool v.d.Harst en The Dance Factory, aanvang 19.30 uur.

Lees meer