Phone House blijft moeizaam overeind. Regina's Lingerie in slotfase verslagen.

Phone House blijft ook na vrijdagavond de trotse koploper in de tweede klasse van de Visual Reklame competitie. De winst die het behaalde op Regina's Lingerie kwam overigens niet gemakkelijk tot stand. Tot enkele minuten voor het einde stond er zelfs nog 5-5 op het scorebord en toen was het G. Nieuwenhuis die de bevrijdende treffer produceerde. In de eerste klasse vielen er weinig verrassingen te noteren. De 4 toonaangevende teams wonnen, al had De Kleine Beurs wel de laatste seconden van de wedstrijd nodig om zich Sportcafe de Trije van het lijf te houden. In de derde klasse raakt Happy Boys op toeren. Het won opnieuw. Nu was het Autobedrijf Strikwerda die er na een uitermate spannend duel aan moest geloven. In de vierde klasse tenslotte gaat de strijd onverminderd voort tussen Bar Yn 'e Stal en Pars Graanhandel. De behaalde zeges van beide teams kwamen echter moeizaam tot stand. Pars Graanhandel mocht niet klagen dat het tegen Selekt Meat Product geen schade opliep, uitslag 1-2 en ook Bar Yn 'e Stal maakte het zich uitermate moeilijk tegen Total Security, eindstand 4-5.

Lees meer

Nipte winst Zijlstra Beroepskleding. Leo Reitsma/Huhtamaki buigt in slotminuut.

Het was S. Lahaise die Zijlstra Beroepskleding naar de 5-4 zege leidde na een uitermate spannend treffen met Leo Reitsma/H. Dit gebeurde in de laatste minuut en het was niet de eerste maal dit seizoen dat Leo Reitsma op een dergelijke manier ten onder ging. In deze derde klasse maakten de koplopers Bouwbedrijf Scharringa en Keizer Autoschade geen fout en verloren de overgebleven concurrenten, namelijk Ulenburgh, Techniservice Tijsma en Pluimveeservice D.S. In de hoofdklasse had Lovis Design volgens verwachting weinig moeite met Kr8werk/Publicar en kwam naaste concurrent Autowascentrum Dijkstra niet in de problemen tegen het altijd lastige Tapperij 't Noord, 4-0. In de tweede klasse verspeelde Rijschool v.d.Hart in de achtervolging belangrijke punten door gelijk te spelen tegen Regina's Lingerie en hebben Elektrokoopjes en Anytyme 't Park na de winst zeker nog kansen. In de vierde klasse kenden de toppers Bar Yn 'e Stal en Pars Graanhandel weinig problemen en deze teams zullen het voor wat betreft de titel onderling moeten uitmaken.

Lees meer

Total Security flink onderuit Pannendekkers raakt eindelijk op toeren.

Dat het team van Pannendekkers in de Visual Reklame competitie veel te laag op de ranglijst staat is een bekend gegeven. Vrijdagavond werd hiervan het bewijs geleverd met een vernietigende 8-1 winst op Cafe De Kleine Beurs. In deze eerste klasse deed Steensma uitstekende zaken.Het won de topper tegen Shape verdiend en staat nu los van de concurrentie. In de hoofdklasse won Lovis Design volgens de verwachtingen van Panbakker. De 5-3 was voor Panbakker een uitstekend resultaat omdat het zonder wisselspelers en verzwakt binnen de lijnen kwam. Zelfs coach N. Grijpma moest zijn steentje bijdragen. In de derde klasse blijft het spannend omtrent de eerste positie. Scharringa won moeizaam van het lastige Ulenburgh en ook Keizer Autoschade moest tegen Eco Protecta alles uit de kast halen, resp. 4-2 en 5-3. In de vierde klasse had Zuidema Scheepsbouw geen moeite met Total Security. Het werd een afgetekende 8-0.

Lees meer

Anytyme 't Park toont veerkracht. Kr8werk/Publicar zorgt voor nieuwjaarsstunt.

Het in de hoofdklasse onderaanstaande Kr8werk/Publicar zette het nieuwe jaar uitstekend in door Panbakker met 5-3 te verslaan Ook de grote zege van Martens Vis op Bogt fen Gune mocht er zijn. Autowascentrum Dijkstra leed in deze klasse een verrassende nederlaag tegen Bowling Bloemketerp. In de eerste klasse werd Shape na een 4-2 zege de nieuwe koploper. In de tweede klasse won Phone House moeiteloos en het zag de concurrentie punten verspelen. The Dance Factory had aan een 3-0 en 4-1 voorsprong niet genoeg om Anytyme 't Park te verslaan.In de derde klasse wonnen de toppers Keizer Autoschade en Scharringa, maar was het meest opvallend de dubbele cijfers die Uilenburgh Adviseurs haalde tegen Frankena Winsum. In de vierde klasse gaan Bar Yn 'e Stal en Pars Graanhandel fier op kop, al kwam de winst moeizaam tot stand.

Lees meer

Duidelijke revanche Bar Yn 'e Stal. G.Pars Graanhandel met moeite langs Zuidema.

Met negen wedstrijden op het programma was het afgelopen vrijdagavond vrij rustig in Sporthal de Trije. In de vierde klasse was er wel een volledig programma. Verrassingen bleven hier uit, al leek het er lang op dat Zuidema Scheepsbouw voor een stunt zou gaan zorgen. Het stond bijna het gehele duel op voorsprong stond Pars Graanhandel. De Bildtkers trokken in de slotfase alsnog aan het langste eind. Minder moeilijk had koploper Bar Yn 'e Stal het. Het nam met 6-1 duidelijk revanche voor de nederlaag eerder dit seizoen tegen Noord Nederlandse Wikkelcentrale. H.B.M. kwam tegen Total Security niet binnen de lijnen omdat de kerstborrel belangrijker was en verloor reglementair met 5-0. De topper in de tweede klasse tussen Phone House en The Dance Factory werd na een spannend duel in de slotfase beslist in het voordeel van eerstgenoemd team. Omdat ook naaste concurrent Rijschool v.d.Harst verloor was het voor het Phone House team een uitstekende avond. In de derde klasse had Bouwbedrijf Scharringa het uitermate moeilijk met Eco Protecta. Uiteindelijk gingen de punten met enig geluk naar het team uit Welsrijp.

Lees meer